Empresa

Som una consultoria ambiental que ofereix serveis per millorar la sostenibilitat de les empreses i administracions de Mallorca. El nostre repte és trobar la millor solució als plantejaments dels nostres clients des de l’òptica de la responsabilitat social i ambiental.

 

Des de gram realitzam una tasca professional i innovadora gràcies a l’acurada coordinació i formació del nostre equip de feina. Apostam per l’ús de les noves tecnologies i aplicam procediments de qualitat per desenvolupar i comunicar els nostres projectes.

L'equip de feina

Les persones som el principal actiu de gram. Formam un equip cohesionat i ben capacitat que té un gran compromís amb l’organització, amb els clients i amb l’entorn de les Illes Balears

 

Els nostres valors

Des de gram tenim la vocació de ser un referent en el sector de la consultoria ambiental a Mallorca. Treballam amb eficiència, rigor i professionalitat per oferir la millor qualitat al nostres clients. Innovam de manera continuada els nostres serveis i integram les millores tecnològiques necessàries per assolir aquest compromís.

 

El millor actiu som les persones que formam l'empresa. Intercanviam idees i opinions de manera contínua per generar un bon clima de feina i noves oportunitats per l’empresa i els seus clients.

 

Som coherents, ens preocupa la preservació del medi ambient i les conseqüències de la sobreexplotació dels recursos i el seu malbaratament. Ens implicam amb la comunitat local per retornar una part dels nostres beneficis a les entitats que treballen per la sostenibilitat a Mallorca.

 

Complim els requisits de qualitat establerts a la norma ISO 9001 i els requisits ambientals de la norma ISO 14001. Publicam anualment la nostra memòria de responsabilitat social a l’Eticentre.

POLÍTICA DE QUALITAT I MEDI AMBIENT

C/Gaspar Oms 9, Local 4. Inca 07300 - Tel. 971 50 60 68 - info@gram.cat - avís legal

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Twitter Icon