top of page
Gestió de platges

Elaboració de la petició de Bandera blava.

Redacció de la documentació necessària per la petició de condició de bandera blava de les platges del municipi. Comprovant el compliment dels criteris de bandera blava, complir amb les normes de qualitat de l’aigua, la seguretat, la prestació de serveis generals i d’ordenació del medi ambient.

 

Plecs tècnics per a la contractació dels serveis de temporada, socorristes, neteja de platges, quioscs.

Redacció dels plecs de prescripcions tècniques per la contractació dels serveis de temporada, els serveis de vigilància, salvament i socorrisme a les platges, el servei de neteja de platges i la contractació del disseny, subministra i instal·lació de quioscs a les platges entre d’altres serveis.

 

Enquestes, comunicació i sensibilització dels usuaris.

Realització d’enquestes sobre l’estat actual de les platges, recollint aquelles observacions o preocupacions que tinguin, a més també es duen a terme campanyes de comunicació i sensibilització dirigides als usuaris d’aquestes.

 

Estudi d’afeccions sobre la Xarxa Natura 2000.

Elaboració de l’informe sobre l’afecció als espais protegits de la Xarxa Natura 2000. Realitzant un estudi d’avaluació de les repercussions ambientals del projecte, que es vol dur a terme, sobre els hàbitats i espècies d’interès comunitari dels llocs protegits per la Xarxa Natura 2000.

bottom of page